Vastgoed verkopen en bezoeken in tijden van Coronamaatregelen

Vastgoed verkopen en bezoeken in tijden van coronamaatregelen

Net op het moment dat je denkt de verkoop van uw eigendom te starten, sluipt de coronavijand binnen.
Geen huisbezoeken mogelijk, wat toch essentieel is om de kandidaten op een correcte manier te informeren en overtuigen. De immo-wereld ligt samen met een groot deel van de handel (en land) stil.

Maar geen nood… maak van de verplichte ‘wachttijd’ gebruik om uw aanbod te optimaliseren !

Maak van deze ‘stilte voor de storm’ gebruik om met Antress vastgoed een vrijblijvend gesprek te hebben.
Alle respect dat u beslist om zelf te verkopen, maar hebt u de meerwaarde van de tussenkomst van een specialist al overwogen?
ANTRESS vastgoed werkt met slechts 2 vastgoedmakelaars op een zeer persoonlijke maar erg professionele manier, dit tot grote tevredenheid van de vele klanten. Uw dossier is ons persoonlijk dossier… u weet waar u terecht kan en informatie kan vragen, zonder omweg !

Mogen we u intussen alvast enkele tips geven in afwachting van de opstart van uw verkoop?

Doe net zoals alle Belgen bezig zijn, even een lenteschoonmaak in uw pand. Even kleine klusjes uitvoeren om net dat ideaal beeld te creëren.
Goed verlichte ruimtes geven een grotere en open uitstraling. Kan je mits het vervangen van een lichtpunt een extra dimensie geven aan de uitstraling van jouw ruimtes? Zijn er enkele plaatsjes die best een laagje verf kunnen gebruiken? Heb je je tuintje of terras het lentegevoel gegeven? Doen !

En in normale omstandigheden zullen we mekaar vanaf 11 mei kunnen ontmoeten: we geven alvast enkele richtlijnen mee om optimaal en gezond het bezoek in te plannen : kom maximaal met 2 bezoekers, breng jullie eigen mondmasker mee en ontsmet vooraf jullie handen, hou steeds de afstand van 1.5 meter, raak tijdens uw bezoek niets aan… samen werken aan een gezonde toekomst !


Tot binnenkort !

 

Het Antress team
Sebastien Van de Looverbosch & Dirk Peeters

Dit is een uitgave van Antress vastgoed bv – verantwoordelijke uitgever Dirk Peeters
De redactie staat in voor de betrouwbaarheid van de in haar nieuwsbrief opgenomen informatie waarvoor ze echter
niet aansprakelijk kan gesteld worden. – e-mail: dirk@antress.be