Appartement te EDEGEM (2650)

€ 399.000

Algemeen
Prijs
:
€ 399.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.442
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Timmerdonckstraat 21, 2650 EDEGEM
Bewoonbare opp.
:
198 m²
Woongedeelte
:
30 m²
Grondoppervlakte
:
280 m²
Voorgevel
:
6 m
Perceel breedte
:
11 m
Bouwjaar
:
1960
Omschrijving

Duplex hoekappartement op toplocatie Molenveld/Elsdonk in Edegem met 4 parkeerplaatsen! Mogelijkheid tot handelszaak/praktijkruimte.

 

Het appartement bestaat uit 2 appartementen die zijn samengevoegd tot 1 appartement. Het is mogelijk terug op te splitsen naar 2 appartementen. De woning is in goede staat maar licht te frissen. Op de benedenverdieping heeft u een grote, hyper-uitgeruste keuken met alle nodige voorzieningen. De keuken geeft uit op een verharde tuin. Verder is er beneden de woonkamer en een grote eetkamer. Hier is de mogelijkheid om een handelsruimte of praktijkruimte in te richten met een aparte ingang op de hoek van het gebouw. Aan de straat is er tevens een doorgang naar de tuin via het tuinhuis. 4 privé parkeerplaatsen voor het gebouw!

Op de bovenverdieping verdieping is een badkamer, 2 slaapkamers, een ruime berging (mogelijkheid voor extra keuken te installeren) en een grote lichtrijke bureauruimte of extra slaapkamer.

Er is ook een ruime kelder aanwezig. Goede EPC van 214 kWh/m². Dubbel glas (2006) met beneden overal automatische rolluiken. Nieuwe CV ketel Remeha in 2019.

 

Samengevat; Karakteristiek dubbel appartement met de mogelijkheid handelspand/praktijkruimte op de benedenverdieping en/of mogelijkheid aparte wooneenheid te maken op de bovenverdieping. Gelegen in residentiele wijk Molenveld/Elsdonk in Edegem aan een gezellig pleintje op een top locatie!

 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
214 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidoost
Type dak
:
Plat dak
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Hyper-geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat

Instagram

Immoscoop